top of page

wo 01 feb

|

The Old School (Voormalige bs De Kring)

SPELLENMIDDAG: kom langs om verschillende bordspellen te spelen!

Je bent van harte welkom bij The Old School, in de Heeg! IEDERE WOENSDAG organiseren we toffe activiteiten voor kinderen en jongeren. Kom vooral ook gewoon chillen! We hopen zoveel mogelijk mensen te mogen ontmoeten! Lees verder voor meer info!

SPELLENMIDDAG: kom langs om verschillende bordspellen te spelen!
SPELLENMIDDAG: kom langs om verschillende bordspellen te spelen!

Tijd en locatie

01 feb 2023, 13:30 – 16:00

The Old School (Voormalige bs De Kring), Stellendaal 15, 6228 GC Maastricht, Netherlands

Over het evenement

BESTE COMMUNITY,

Met veel blijdschap nodigen wij jullie uit voor wéér een WORKSHOP WOENSDAG bij THE OLD SCHOOL(voormalige basisschool de Kring).

Jullie zijn allemaal van harte welkom om kennis te komen maken met de stichting Stadsnomade en de andere initiatiefnemers van deze nieuwe buurt broedplaats. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om deze plek klaar te maken voor jullie komst. 

De plek is nog lang niet af en moet vooral ook met jullie ideeën en input meer vorm gaan krijgen. Toch gaan we vanaf nu iedere woensdagmiddag vanaf 13.30 open met een wisselend sportief en cultureel aanbod!

Activiteiten op deze dag:

ER ZIJN EEN AANTAL COOLE BORDSPELLEN AANWEZIG. We gaan lekker spelletjes spelen!

Kom vooral ook gewoon chillen, muziek luisteren,  tekenen, buitenspelen, vrij skaten, inlinen, fietsen en ontmoet nieuwe mensen!

Er zijn veel zitplekken op het terrein en er speelt leuke muziek. Daarnaast wordt er gezorgd voor een snack en een drankje (aan de bar). Er is gratis water, fruit of smoothies beschikbaar. Onze activiteiten zijn deze dag gratis toegankelijk voor iedereen. Reserveren is niet nodig. 

Een actueel overzicht van onze activiteiten, evenementen en workshops (bij de Kring en daarbuiten) vinden jullie op onze website: www.stadsnomade.org/agenda. Heb jezelf nog een idee voor de woensdagmiddag of deze plek in het algemeen, neem dan contact met ons op via de mail!

Hopelijk tot woensdag bij de Kring

Adres: Stellendaal 15, ingang a/h grote schoolplein).

Heb je vragen omtrent deze dag of heb jezelf een te gek idee neem dan contact met ons op:

info@stadsnomade.org

Deel dit evenement

Event info
bottom of page