top of page

wo 14 sep

|

De Kring

Workshop Woensdag - Buurt broedplaats de Kring

Je bent van harte welkom bij buurt broedplaats de Kring! IEDERE WOENSDAG organiseren we een aantal (gratis) workshops voor kinderen en jongeren. Kom vooral ook gewoon chillen! We hopen zoveel mogelijk bezoekers te mogen ontmoeten! Lees verder voor meer info!

Workshop Woensdag - Buurt broedplaats de Kring
Workshop Woensdag - Buurt broedplaats de Kring

Tijd en locatie

14 sep 2022, 13:30

De Kring, Stellendaal 15, 6228 GC Maastricht, Netherlands

Over het evenement

BESTE COMMUNITY,

Met veel blijdschap nodigen wij jullie uit voor de volgende workshop woensdag in de voormalige basisschool de Kring (Stellendaal 15: ingang a/h grote schoolplein).

Jullie zijn allemaal van harte welkom om kennis te komen maken met de stichting Stadsnomade en de andere initiatiefnemers van deze nieuwe buurt broedplaats. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om deze plek klaar te maken voor jullie komst. 

De plek is nog lang niet af en moet vooral ook met jullie ideeën en input meer vorm gaan krijgen. Toch gaan we vanaf nu iedere woensdagmiddag vanaf 13.30 open met een wisselend sportief en cultureel programma aanbod!

Activiteiten op deze dag:

  • Tie Dye - Je eigen shirt verven. LET OP; Neem je eigen witte T-shirt mee!

Kom vooral ook gewoon chillen, muziek luisteren,  tekenen, buitenspelen, vrij skaten, inlinen, fietsen en ontmoet nieuwe mensen!

Er zijn veel zitplekken op het terrein en er speelt leuke muziek. Daarnaast wordt er gezorgd voor een hapje (in de vorm van een bbq) en een drankje (aan de bar). Er is gratis water en ranja beschikbaar. Onze activiteiten zijn deze dag gratis toegankelijk voor iedereen. Reserveren is niet nodig. 

Een actueel overzicht van onze activiteiten, evenementen en workshops (bij de Kring en daarbuiten) vinden jullie op onze website: www.stadsnomade.org/agenda. Heb jezelf nog een idee voor de woensdagmiddag of deze plek in het algemeen, neem dan contact met ons op via de mail!

Hopelijk tot woensdag bij de Kring

Heb je vragen omtrent deze dag of heb jezelf een te gek idee neem dan contact met ons op:

info@stadsnomade.org

Deel dit evenement

Event info
bottom of page